Haemme huipputyöyhteisöömme ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa

Haemme huipputyöyhteisöömme ammattitaitoista
MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA
toimimaan tärkeänä osana suunnittelu- ja
tuotekehitystiimiämme.

Tulet työskentelemään asiantuntijana kansainvälisessä suunnittelutiimissämme.

Päätehtäviisi kuuluu laitteidemme teräsrakenteiden ja kokoonpanojen suunnittelu. Työssä kehitetään asiakastarpeisiin perustuvia ratkaisuja yhteistyössä muiden suunnittelijoiden, myynnin, hankinnan ja tuotannon kanssa. Työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä yhteistyötaitoja.

Tehtävässä vaaditaan SolidWorks 3D suunnittelukokemusta sekä PDM järjestelmän käytön osaamista. Kokemuksesi mukaisesti sinulla on mahdollisuus osallistua suunnittelu ja PDM järjestelmän kehitykseen.

Valmistus ja kokoonpano omalla tehtaallamme Puolassa sekä laitteiden luovutukset asiakkaille edellyttää satunnaista matkustamista ulkomaille. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä kansainvälisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla seuraavaa linkkiä https://www.hviidoglarsen.dk/jobs?hr=show-job%2F55499%26locale%3Den_US

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Technical Director Raimo Ukkonen +358 591 6300

Hakuaika päättyy 16.3.2020.


Pirkkalassa toimiva NT Liftec Oy on alansa markkinajohtaja ja tarjoaa logistiikkaratkaisuja satamaoperaattoreille, varustamoille sekä teräs-, paperi- ja betoniteollisuuteen. Tuotteitamme ovat kantokyvyltään 30–200 tonnin nostosiirtovaunut ja lastinkäsittelyalustat. Olemme osa yli 300 henkilön kansainvälistä Novatech-konsernia ja meillä on toimipisteet myös Tanskassa ja Puolassa, sekä myyntiyhtiö Saksassa.